Două accidente mortale într-o singură zi

0

Articol disponibil în: Magyar Română

O tânără de 22 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, a decedat în urma răsturnării autoturismului în care era pasageră, pe un câmp din afara satului Sâncrai.
La data de 20.03.2016, în jurul orei 17:20, S.B. de 24 de ani, din comuna Brădești, în timp ce conducea un autovehicul pe un drum de câmp, în afara localităţii Sâncrai, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat.
În momentul producerii accidentului, din care a rezultat decesul pasagerei G.K. de 22 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Accident mortal produs pe D.J. 134C, în apropierea comunei Dealu.
La data de 20.03.2016, în jurul orei 4:50, G.C. de 26 de ani, din comuna Dealu, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 134C, dinspre municipiul Odorheiu Secuiesc spre localitatea sa de domiciliu, la km 5+100 m pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.
În urma impactului conducătorul auto a decedat pe loc, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy