Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Két halálos baleset egy napon

2016 március 20-án öt óra után húsz perccel a Fenyéd községi, 24 éves S. B. egy mezei úton közlekedett járművével Szentkirály közelében, de elvesztette uralmát az autó felett és felborult. Az anyósülésen utazó, 22 esztendős, székelyudvarhelyi G. K. meghalt a baleset következtében. A sofőr nem volt ittas állapotban a baleset bekövetkeztekor. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indít kivizsgálást, az ügyet átadják a székelyudvarhelyi táblabíróságnak.

*

2016 március 20-án, négy óra ötven perckor a 134C jelzésű községi úton Székelyudvarhely irányából hazafelé tartott személygépkocsijával az Oroszhegy községi, 26 éves G. C. nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedve elvesztette uralmát a jármű fölött és nekihajtott egy oszlopnak. A fiatal belehalt súlyos sérüléseibe. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indít nyomozást, majd átadják az ügyet a székelyudvarhelyi táblabíróságnak.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.