Két halálos baleset egy napon

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2016 március 20-án öt óra után húsz perccel a Fenyéd községi, 24 éves S. B. egy mezei úton közlekedett járművével Szentkirály közelében, de elvesztette uralmát az autó felett és felborult. Az anyósülésen utazó, 22 esztendős, székelyudvarhelyi G. K. meghalt a baleset következtében. A sofőr nem volt ittas állapotban a baleset bekövetkeztekor. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indít kivizsgálást, az ügyet átadják a székelyudvarhelyi táblabíróságnak.

*

2016 március 20-án, négy óra ötven perckor a 134C jelzésű községi úton Székelyudvarhely irányából hazafelé tartott személygépkocsijával az Oroszhegy községi, 26 éves G. C. nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedve elvesztette uralmát a jármű fölött és nekihajtott egy oszlopnak. A fiatal belehalt súlyos sérüléseibe. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indít nyomozást, majd átadják az ügyet a székelyudvarhelyi táblabíróságnak.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy