Evenimente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe drumurile din Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 19 august 2023, în jurul orei 9:00, un bărbat de 66 de ani din Brașov, în timp ce se deplasa, în calitate de biciclist pe o stradă din municipiul Miercurea-Ciuc, ar fi efectuat manevra de schimbare a  direcției de deplasare fiind surprins și acroșat de un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din județul Bihor.

În urma evenimentului, brașoveanul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

La aceeași dată și exact la aceeași oră, un bărbat de 55 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.138, Zetea către localitatea Subcetate, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma evenimentului, o pasageră de 45 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero.

La data de 20 august 2023, în jurul orei 3:40, o femeie de 42 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, dinspre Miercurea-Ciuc către localitatea sa de domiciliu, din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite la finalul cercetărilor, a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat în coliziune cu  parapetul unui podeț după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Atât femeia  de 42 de ani, cât și o tânără, de 15 ani, pasageră în autoturism au suferit vătămări corporale și s-au prezentat la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Aceasta nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

În toate cauzele polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentelor.

Tot duminică, autoturism, condus de o femeie de 35 de ani, din Mureș, s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit IPJ Harghita, a fost un accident din care au rezultat doar pagube materiale și a fost soluționat ca atare. Femeia nu se afla sub influența alcoolului.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
  • sursa foto: participant la trafic
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy