A hétvégén történt közúti események Hargita megyében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 augusztus 19-én 9 óra körül egy 66 éves brassói férfi, miközben kerékpárosként közlekedett Csíkszereda egyik utcáján, állítólag haladási irányt váltott, és egy 41 éves Bihar megyei férfi által vezetett személygépkocsi elütötte.

Az eset következtében a brassói férfi személyi sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították kezelésre.

A két férfit alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény mindkét esetben nulla volt.

Ugyanezen a napon és pontosan ugyanabban az időpontban egy 55 éves Dolj megyei férfi a D.J.138-as számú megyei úton, Zetelaka irányából Zeteváralja felé haladva személygépkocsival a jelentések szerint elvesztette uralmát a jármű felett, letért az úttestről és az út szélén lévő árokba hajtott.

A baleset következtében egy 45 éves női utas sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították kezelésre.

A sofőrt alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény nulla.

2023 augusztus 20-án 3 óra 40 perc körül egy 42 éves székelyudvarhelyi nő, miközben személygépkocsival közlekedett a D.N.13/A országúton, Csíkszereda felől lakhelye felé, elvesztette uralmát a jármű felett, egy híd korlátjának ütközött, majd az út szélén lévő árokba borult.

A 42 éves nő és az autóban utazó 15 éves lány is sérüléseket szenvedett, és orvosi ellátásra kórházba szállították őket.

A nő a baleset idején nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

A rendőrök minden esetben az ügyészség koordinálásával folytatják a vizsgálatokat a balesetek körülményeinek megállapítása érdekében.

Szintén vasárnap egy 35 éves Maros megyei nő által vezetett autó felborult az úton.

A Hargita Megyei rendőrfőkapitányság szerint csak anyagi kárral járó balesetről volt szó, és aszerint is oldották meg.  A nő nem állt alkoholos befolyásoltság alatt.

  • a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság által közölt információk
  • fotó: a közlekedés egy résztvevője

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy