Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Furt din autoturism la Gheorgheni. Autorul a profitat că sistemul de închidere al portbagajului era defect

Foto cu caracter ilustrativ/ Ziar Harghita

 

Poliţiştii au identificat operativ un localnic din municipiul Gheorgheni, bănuit de furtul unor scule şi unelte din autoturismul unui concetăţean.

La data de 20 octombrie 2020, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 24 de ore, poliţiştii harghiteni au soluţionat un dosar penal referitor la o infracţiune de furt, faptă comisă în noaptea precedentă pe raza municipiului Gheorgheni.

În fapt, poliţiştii au identificat un localnic de 46 de ani, bănuit că, profitând de faptul că sistemul de asigurare al portbagajului autoturismului unui concetăţean era defect, ar fi sustras din interiorul acestuia o bormaşină şi o trusă cu mai multe scule şi unelte, cauzând un prejudiciu de circa 1.500 de lei.

Toate bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind, astfel, în integralitate recuperat.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.