Furt din locuinţă de aproximativ 38.000 de lei

0

Articol disponibil în: Română

De la cel în cauză, un bărbat de 34 de ani, din comuna Nadeş, depistat de poliţiştii harghiteni cu sprijinul colegilor mureşeni, prejudiciul, constând în 10.000 de lei, 3.000 de euro şi 1.000.000 de forinţi, a fost recuperat integral

La data de 29.09.2014, în jurul orei 11:00, Postul de Poliție Șimonești a fost sesizat de un localnic despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa şi i-au sustras mai multe sume de bani, în diferite monede.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, din primele verificări rezultând că autorii au pătruns în locuinţa reclamantului prin folosirea unor chei potrivite și din două dulapuri au sustras 10.000 de lei, 3.000 de euro și 1.000.000 de forinți, cauzând un prejudiciu estimat la 38.000 de lei.

În aceeaşi zi, prin coroborarea datelor şi indiciilor obţinute în urma cercetării locului faptei cu cele rezultate din verificările şi investigaţiile desfăşurate, poliţiştii Secției 3 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, beneficiind de sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Târgu Mureș, l-au identificat și depistat pe O.R. de 34 de ani, din comuna Nadeş, judeţul Mureș, de la care toţi banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi păgubitului.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy