Hoți de portofele din Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Română

Trei persoane din Gheorgheni sunt cercetate fiindcă i-ar fi sustras unui cetăţean din Joseni un portofel în care se aflau actele personale şi o sumă de bani.  

La data de 23.09.2015, ora 15.35, G.E., din Joseni s-a adresat Poliţiei municipiului Gheorgheni, sesizând faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Gheorgheni, persoane necunoscute i-au sustras un portofel în care se aflau actele personale şi suma de 875 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat şi prins pe autorii faptei, aceştia fiind S.I., de 36 ani, V.V.I., de 43 ani şi T.L., de 34 ani, toţi din Gheorgheni. Prejudiciul a fost recuperat integral, portofelul cu documentele personale şi suma de 875 lei fiind predat părţii vătămate.

A  fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Sursa:IPJ Harghita

Sursa video: youtube

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy