Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hoți de portofele din Gheorgheni

Trei persoane din Gheorgheni sunt cercetate fiindcă i-ar fi sustras unui cetăţean din Joseni un portofel în care se aflau actele personale şi o sumă de bani.  

La data de 23.09.2015, ora 15.35, G.E., din Joseni s-a adresat Poliţiei municipiului Gheorgheni, sesizând faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Gheorgheni, persoane necunoscute i-au sustras un portofel în care se aflau actele personale şi suma de 875 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat şi prins pe autorii faptei, aceştia fiind S.I., de 36 ani, V.V.I., de 43 ani şi T.L., de 34 ani, toţi din Gheorgheni. Prejudiciul a fost recuperat integral, portofelul cu documentele personale şi suma de 875 lei fiind predat părţii vătămate.

A  fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Sursa:IPJ Harghita

Sursa video: youtube
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.