A csíkszeredai és székelyudvarhelyi PPC Energie üzletek zárva lesznek 2024 június 24-én

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A brassói, csíkszeredai, székelyudvarhelyi, sepsiszentgyörgyi és marosvásárhelyi PPC Energie üzletek hétfőn, 2024. június 24-én zárva tartanak. A call center szolgáltatás ezen a napon csak index továbbításra, a számla és egyenleg részleteinek lekérdezésére lesz elérhető.

A többi napon a PPC Energie üzletek megszokott munkarend szerint dolgoznak.

A legtöbb művelet digitális csatornákon keresztül is elvégezhető, és nem igényel személyes megjelenést az Enel üzletekbe. Ezért arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy továbbra is használják digitális számlázási, nyugta- és fizetési lehetőségeiket, valamint online szerződéskötést.

Így az ügyfeleknek két egyszerű lehetőségük van az elektronikus számla kézhezvételére, annak kiállítását követően: e-mailben vagy sms-ben, vagy választhatják a számla másolatának letöltését innen.

A villamosenergia- vagy gázindex online benyújtható a myPPC alkalmazás Index részében vagy a https://myppc.ppcenergy.ro/   weboldalon. Az index elküldéséhez a villamosenergia-fogyasztók (a számlán feltüntetett távolvasási időszakban) az ingyenes 0800.07.08.09 telefonszámot vagy a normál díjszabású 021.9977 telefonszámot hívhatják. Az indexátvitel minden részlete itt érhető el – https://www.ppcenergy.ro/servicii-digitale/transmitere-index/?ppc-energie .

A PPC Energie Muntenia vagy a PPC Energie tanácsadóval való kapcsolatfelvételhez az ügyfelek a 021.9977-es telefonszámon (normál tarifával, Romániából és külföldről is hívható) a nyitvatartási időben, H-P: 8:00-20:00 (kiv. munkaszüneti napokon) érdeklődhetnek. Ezeken a számokon lehet aktiválni a számlákkal és egyenleggel, a szerződéssel kapcsolatos információkat, olyan szolgáltatásokat, mint az elektronikus számla stb.

Ezenkívül az ügyfelek választhatják a myPPC alkalmazás használatát, amely egyszerűen aktiválható online a https://myppc.ppcenergy.ro/  címen, vagy letölthető az ingyenes mobilalkalmazás az App Store, a Google Play vagy a Huawei AppGallery áruházból. Ezen keresztül az ügyfelek megkaphatják és kifizethetik villany- vagy földgázszámlájukat, regisztrálhatják indexüket vagy ellenőrizhetik fizetési mérlegüket. Az alkalmazásban kereskedelmi ajánlatok is elérhetők, így mind a meglévő, mind a potenciális ügyfeleknek lehetőségük van az áram- vagy földgázszolgáltatási szerződés megkötésére irányuló igényüket online benyújtani.

A fizetés történhet online, csoportos beszedési megbízással vagy banki átutalással vagy a myPPC alkalmazásból. A készpénzes fizetést preferáló vásárlók számára a PPC Energie üzletekben, valamint a Profi, az Auchan, a Mega Image, a Carrefour, a Kaufland és más élelmiszerboltokban található fizető automaták állnak rendelkezésükre.

A PPC Energie Muntenia és a PPC Energie banki és kereskedelmi partnereinek adatai a villanyszámlán, valamint itt találhatók.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy