A csíkszeredai „Octavian Goga” Főgimnázium csapata, a középiskolai kategória bajnoka „Az életemmel védem az életet” verseny megyeközi szakaszában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Kovászna Megyei „Mihai Viteazul” Rendkívüli Helyzetek Felügyelősége által szervezett verseny kezdetén felsorakoztak a megyei szakaszok győztes csapatai Kovászna, Brassó és Hargita megyékből, megyénket középiskolai szinten a „Geo Bogza” Balánbányai Általános Iskola diákjai, középiskolai szinten pedig a csíkszeredai „Octavian Goga” Főgimnázium diákjai képviselték.

Az elméleti és a két gyakorlati teszt után a Dincă Liviu-Csaba professzor által koordinált csíkszeredai „Octavian Goga” Főgimnázium csapata állt a rangsor élén, középiskolai (15-18 évesek) kategóriában.

fotó: ISU Hargita/Facebook

Gratulálunk a győztes csapatnak és a koordináló tanárnak, és sok sikert kívánunk a bajnokoknak az „Életemmel védem az életet” verseny országos szakaszán, amelyet júniusban rendeznek meg a Hunyad megyei Déván.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy