A Hargita Megyei Sürgősségi Esetek Felügyelősége a második helyen a képzett elsősegélynyújtás versenyben

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei Olt Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége 2024. június 05-06. között rendezte meg a Mentési és Elsősegélynyújtási Országos Verseny területi szakaszát. A versenyen a Hargita, Maros, Kovászna, Brassó és Szeben megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének tűzoltókból és SMURD mentősökből álló csapatai vettek részt.

Véget ért az Országos Mentési és Elsősegélynyújtási Verseny, zonális szakasza. Két intenzív, akcióval, adrenalinnal és profizmussal teli nap alatt 5 mentőcsapat remekelt a mentési és elsősegélynyújtási versenyeken, amelyet idén Csíkszeredában tartottak.

A verseny során a tűzoltóknak szabványos és összetett forgatókönyveket kellett megoldaniuk, amelyek célja az volt, hogy kiemeljék a megszerzett szakmai készségeket.

Az ISU Hargita csapatának sikerült a második helyezést elérnie a minősített elsősegélynyújtó versenyen.

Ez egy fair-play alapú verseny volt, és egy olyan alkalom is, ahol a tapasztalatcsere volt talán a legértékesebb nyereség a közös szenvedély által egyesített versenyzők számára: ÉLETMENTÉS!

Gratulálunk minden résztvevőnek, és sok sikert kívánunk a nyerteseknek a végső fordulóban!

Információs és Közkapcsolati Osztály

sursa foto: ISU Harghita

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy