A Hargita Megyei Sürgősségi Esetek Felügyelősége, a mentési és elsősegélynyújtási verseny házigazdája

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei Olt Sürgősségi Esetek Felügyelősége szerdán és csütörtökön, június 5-én és 6-án rendezi meg a Mentési és Minősített Elsősegélynyújtási Országos Versenyt – zonális szakasz, amelyre Csíkszeredában a Barompiac utcában kerül sor.

A tevékenység a verseny második szakaszát jelenti, ahol Hargita, Maros, Kovászna, Brassó és Szeben megye sürgősségi felügyelőségeinek reprezentatív csapatai versenyeznek.

A verseny célja, hogy a szigorú értékelésen keresztül a készségek tanulásának és tesztelésének platformja legyen, ahol a résztvevőket arra ösztönzik, hogy értékeljék saját gyakorlatukat és technikáikat a halálos áldozatokkal járó összetett közúti baleseti forgatókönyvek kezelésében, valamint hogy azonosítsák és kicseréljék a közúti balesetekből eredő áldozatok számának csökkentésére irányuló stratégiákkal kapcsolatos legjobb gyakorlatokat.

Meghívjuk Önöket a verseny megnyitó ünnepségére, amelyre holnap, 2024.06.05-én 09.00 órai kezdettel kerül sor Csíkszeredában a Barompiac utcában, valamint a verseny további eseményeire, hogy részt vegyenek egy dinamikus és összetett versenyen, ahol a tapasztalat és a szakértelem önmagáért beszél.

Sok sikert a versenyzőknek!

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy