Adja át az elektromos hulladékot újrahasznosításra, és járuljon hozzá a körforgásos gazdasághoz

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Kampány az elektromos hulladékok összegyűjtésére a székhelyről

Az ECOTIC a Környezetvédelmi Nap (június 5.) alkalmából új gyűjtési kampányt indít a vállalatok, intézmények, civil szervezetek vagy bármely jogi személy számára, akiknek szükségük van egy INGYENES, praktikus megoldásra az elektromos hulladékok újrahasznosításra történő leadására.

A kampányban való részvétellel a szervezetek hozzájárulnak a körforgásos gazdaságra való áttéréshez. Minden leadott készülék újrahasznosítási folyamaton megy keresztül.

Az ECOTIC megalakulása óta az elektromos és elektronikai hulladékok, köztük az izzók és neoncsövek újrahasznosításával járult hozzá a körforgásos gazdaságra való áttéréshez, és több mint 250 000 tonna újrahasznosítható anyagot juttatott vissza a gazdaságba. Ugyanakkor a legmagasabb európai szabványoknak megfelelő újrahasznosítás biztosításával mintegy 2000 tonna elektromos és elektronikus hulladékban található veszélyes anyagot a lehető legbiztonságosabb módon ártalmatlanítottak, így megelőzve a környezetszennyezést.

Részletek a www.ecotic.ro oldalon.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy