A hargitai csendőrök figyelme a hétvégi sportmérkőzésekre irányul.

0

Articol disponibil în: Magyar Română

foto-hocheiPénteken és szombaton,folyó év február 5-én és 6-án,a Hargita Megyei Csendőr Felügyelőség alakulatai biztosítják a közrendet és közbiztonságot a Gyergyóban,Csíkszeredában és Karcfalván megrendezett hoki mérkőzéseken.
A csendőrök az említett három helység sportcsarnokai körül fognak szolgálatot teljesíteni,ahol felvigyáznak a rendre és csendre úgy a mérkőzések előtt mint alatt, valamint a mérkőzések után is.
A közönség bevonulását,az öltözők és a játékvezetők védelmét, a szurkolók csarnokbani eligazítását és felügyeletét a szervezők által szerződtetett őrző-védő szolgálatok biztosítják.
Tudnivalók:
A Hargita megyei CsendőrFelügyelőség a szurkolók tudomására hozza,hogy az érvényben levő törvények értelmében tilos mindennemű pirotechnikai anyag és eszköz birtoklása, bevitele és használata a sportcsarnokban.
A csendőrség javasolja a közönségnek,hogy tartsa távol magát minden incidenstől,határolja el magát a szóbeli és testi erőszaktól melyek zavargásokhoz vezethetnek.
Tilos a szurkolóknak más helyet elfoglalni mint ami a belépőjegyen szerepel illetve az őrző-védő szolgálat embereinek felszólítására fel ezeket a helyeket szabadítani.
Tilos nemzeti,faji,vallási gyűlölködésre, erőszakra való úszítás
illetve ilyen tartalmú feliratok használata.
Tilos a sportcsarnokba bevinni mérgező anyagokat,alkoholos italokat,kemény tárgyakat,kést,tőrt vagy más,szúrásra,vágásra,ütésre alkalmas tárgyakat.
A résztvevőknek be kell tartaniuk a szervezők és rendfenntartók által előírt útvonalakat a helyszín megközelítésére,a sportcsarnok körül és azon belül is.
A Hargita megyei Csendőrség felhívja a lakosság figyelmét,hogy fokozott figyelmet fordítsanak személyes tárgyaik(táskák,retikülök,stb.) és személyi értékeik megőrzésére és kerüljék az ittas emberekkel való konfliktust.Abban az esetben ha áldozatul esnek egy antiszociális cselekedetnek vagy szemtanúi ilyennek forduljanak a rendfenntartó csendőrökhöz vagy kérjenek segítséget az egységes segélyhívó számon a 112-n.
Közönségszolgálati és Információs Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy