A PRO Románia párt Hargita megyei jelöltjei a parlamenti választásokra

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A PRO Románia párt benyújtotta a Hargita megyei jelöltek listáját a 2020. december 6-i parlamenti választásokra.

A képviselőházi listát a PRO Románia Hargita megyei tagozatának elnöke, MARIAN VOȘLOBAN nyitja meg a Hargita megyei Salamás községből, a szenátusnál pedig RADU PINTILIE Hargita megyei Tusnád községből.

Marian Voșloban 49 éves, a Hargita megyei Salamás községben él. Nős, 4 gyermeke van, és értékesítési képviselőként dolgozik.

Radu Pintilie 58 éves, a Hargita megyei Tusnád községben él. Nős, egy gyermeke van, jogi végzettségű, belügyminisztériumi nyugdíjas.

Marian Voșloban úrral, a PRO Románia Hargita megyei tagozatának elnökével folytatott megbeszélések alapján megerősítette, hogy:

,, A parlamenti választásokra jelölt Hargita megyei csapat a gazdasági és társadalmi élet létfontosságú területein dolgozó szakemberekből áll, jó emberekből, akik szívesen tesznek valamit embertársaikért.

Csapatunk minden tagjának van munkája, vállalkozása, vagy nyugdíjasok.

Együtt akarjuk Hargita megyében megvalósítani elsősorban azt, amit országos szinten kívánnak, ahogy Victor Ponta pártelnök kijelentette.

Ezen országos szintű intézkedések közül megemlítek néhányat: Minden egyes románnak minimális garantált jövedelme legalább 2000 lej / hó és 1500 lej / családtagnak kell lennie, amelyet 50% -ban pénz és 50%-ban utalvány fedez.

Van egy olyan intézkedésünk is, amelyet gyorsan végre kell hajtani, „gazdasági válság támogatásának” nevezzük. Címzettjei kkv-k, magántőkével és román tőkével rendelkező vállalatok. Számukra három fontos intézkedést veszünk figyelembe:

Először is a vendéglátó- és az élelmiszeripar termelői számára az áfakulcsot 9% -ról 5% -ra kell csökkenteni.

A második intézkedés vagy inkább könnyítés az egyedi nyereségadó, a mikrovállalkozási adó, az adminisztratív korlátozások miatt fel nem használt tárgyi eszközökért fizetendő díjak és adók 2021-re történő megszüntetése.

A harmadik intézkedés a korlátozások miatt a nem működőképes időszakban fizetett bérleti díjak legalább 50% -os fedezetére vonatkozik, feltéve, hogy a vállalatok 2021 folyamán azonos számú alkalmazottat tartanak fenn.

Ezek egyszerűen és könnyen alkalmazhatók rendszerek révén a gyakorlatban, 2021 elejétől.

Hargita megye számára vágyunk a térség valódi társadalmi-gazdasági fejlesztésére és turisztikai népszerűsítésére. Nem hagyjuk ki a kultúrát és a sportot sem.

Alapvetően mindent meg akarunk tenni Hargita megye fejlődéséért, valamint az ország ezen térségében lakók életszínvonalának és kultúrájának emeléséért.

Pontosabban, a PRO Románia Hargita megyei képviselői parlamenti irodákat nyitnak a megye minden területén, Maroshévízen, Csík- és Udvarhely térségében, kampányolva a románok és a magyarok jó együttéléséért.

A megye északi részén intézkedéseket fogunk tenni tej- és húsfeldolgozó vállalkozások felépítésére, ezáltal a helyi termelők segítségére leszünk.

A turizmus fejlesztése érdekében – többek között – a Maoshévíz- Borszék kivasút rekonstrukciója érdekében fogunk fellépni, így vonzóbbá téve ezt a turisztikai területet.

További más intézkedéseket is fogunk tenni Hargita megye összes lakosa életszínvonalának emelése érdekében. ”

VASILE GOTEA

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy