A sportpályázatok nyertesei

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Aláírták a sporttevékenységeket finanszírozó szerződéseket

Hargita Megye Tanácsa támogatja a sporttevékenységeket, a sportot és ezzel a megye lakóinak egészségét a megyei pályázati kiírásokon elnyerhető támogatásokkal. Idén 11 Csík térségi sportegyesület pályázott sikeresen.

A pénteki, május 20- ai találkozón Borboly Csaba aláírta a finanszírozásról szóló szerződéseket a pályázat nyerteseivel. „Lehetőséget kell biztosítanunk minél több gyermeknek, hogy az internet, a tévé elől kiszabadulva egészséges életmódot próbáljon élni. Ehhez pedig szükség van arra, hogy segítséget kapjanak a felszerelések, felkészítők, versenyek támogatása révén”, mondta Borboly. Majd hozzátette, hogy a megyei tanács sportstratégiájában figyelmet fordít a gyermekek felkészülése mellett a kimagasló eredményeket elérő versenyzőkre, csapatokra, hiszen követendő példát mutatnak kitartásukkal, a legjobb diplomaták és elviszik megyénk hírnevét. Továbbá felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy ne csak a sportpályázatokra jelentkezzenek, hanem kövessék figyelemmel az ifjúsági kiírásokat is, mert ezek a támogatások is jól jöhetnek az ifjúsági tevékenységekben.

Szentes Antal a sport szakbizottság elnöke kifejtette, idén kevesen pályáztak a csíki térségből, és felhívta a figyelmet, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a pályázók a formalitásokra és a dokumentáció összeállítására.

Csúcs András a megyei tanács sportpályázatokért felelős munkatársa az elszámolás szabályait ismertette a jelenlevőkkel.

Csíkszereda, 2016 május 20.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy