Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

46 csíkszeredai bárt érint a megszorítás

 

Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Bizottság határozata értelmében 46 csíkszeredai bár nem fogadhat vendégeket a belső terekben. A teraszokra nem vonatkozik a korlátozás.

A Csíkszeredai Katasztrófavédelmi Bizottság a megyei bizottság tegnap meghozott 2020/26-os számú határozata nyomán ülésezett ma, október 9-én.

A tanácskozás legfőbb oka az értelmezési kérdések tisztázása volt, a fejleményekről pedig Ráduly Róbert Kálmán polgármester, a bizottság elnöke sajtótájékoztatón számolt be.

A városatya rámutatott: az október 23-ig hatályos korlátozás csakis azokat a kereskedelmi egységeket érinti, amelyekben italt szolgálnak fel és nincs étkeztetés. Mi több, ezen egységeknek is csak a belső tereire vonatkozik a szigorítás, a teraszok továbbra is fogadhatják a vendégeket. Az éttermek, vendéglők számára nincsenek egyelőre megszorítások.

A működési engedélyek alapján Csíkszeredában 46 bár működik.

A bárok jegyzéke

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.