Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Activitate suspendată pentru 46 de localuri din Miercurea-Ciuc. Clienții, primiți doar pe terase

În urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Harghita, 46 localuri din Miercurea-Ciuc nu au voie să primească consumatori în incintele închise. Restricțiile nu se referă la terase.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi, 9 octombrie pentru a clarifica Hotărârea nr. 26/2020 al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Harghita.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele comitetului local, a ținut o conferință de presă despre interpretarea corectă a Hotărârii comitetului județean.

Edilul a precizat: Hotărârea care este în vigoare până la data de 23 octombrie 2020 se referă numai la societăți comerciale care servesc băuturi și nu oferă masă. Restricțiile prevăd numai spațiile închise, astfel pe terase se pot primi clienții. Restaurantele deocamdată pot să funcționeze fără restricții.

Conform autorizațiilor de funcționare, în Miercurea-Ciuc sunt 46 de baruri.

Lista cu cele 46 de localuri 

  • Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc

Citiți și Localurile din mai multe localități din Harghita, închise din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.