Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Családja által eltűntként bejelentett tizenévest talált meg a rendőrség a határon

 

Hétfőn, 2021 október 4-én, 9:20 körül a csíkszentmártoni rendőrőrsöt arról értesítette egy helyi lakos, hogy 16 éves leánya távozott otthonról egy ismeretlen férfi társaságában.

„A helyszínre érkező operatív csapat nyomozni kezdett és a rendőrök megállapították, hogy a 9:00 óra körül a tizenéves önként távozott otthonról egy magyarországi fiatal férfi társaságában. A begyűjtött adatok és bizonyítékok alapján a rendőrök azt gyanították, hogy a fiatalok úticélja a fiatalember szomszéd országbeli lakhelye és országos körözést is kiadtak.

Ily módon ugyanaz nap 15:00 óra körül a nagylaki határrendészet felfedezte a kiskorút a román- magyar határon”, közli a Hargita megyei rendőrség.

A koskorút az aradi szociális és gyermekvédelmi igazgatósághoz kísérték, később átadták a családjának. Visszavonták az országos körözési parancsot is.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük