Félresikerült tiltakozó felvonulás Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Eddigi életem legsiralmasabb felvonulásán vettem részt ma.Habár a felvonulás oka teljesen megalapozott és törvényes volt,a székelyudvarhelyi emberek inkább meleg otthonaikban ültek,nem törődve azzal,hogy az alvilág kezdi átvenni az irányítást városukban.Elnézést kérek az udvarhelyi jóhiszemű polgároktól de ha az ottani magyarok csak ennyire akarják megvédeni jogaikat,szabadságukat és újságíróikat,akkor…mars-protest-odorhei

Kiábrándító látni,hogy a polgárok nem állnak az újságírók mellé,pedig azok néha még az életük kockáztatásával is elhozzák a híreket és felderítéseket végeznek pont azért,hogy annak is,aki ma kényelmesen az otthonában üldögél,jobb élete legyen és a jogait tiszteletben tartsák.

Ezt a félresikerült tiltakozást követően szóba elegyedtem egyszerű udvarhelyi lakosokkal:elárusítókkal,autóvezetőkkel,fiatalokkal,stb.Egy-öntetű véleményük az volt,hogy az alvilág emberei kéz a kézben együttműködnek a helyi közigazgatással ,a polgármesterrel és a helyi rendőrséggel.Hajlok arra,hogy igazat adjak az udvarhelyi polgároknak,ugyanis eddigi tapasztalataim alapján sok más estben is bebizonyosodott,hogy az alvilági társaság orcátlansága mögött az illető város polgármesterével,rendőrfőnökével és egyes esetekben ügyészekkel,bírókkal való jó kapcsolataik húzódtak.

Az a tény,hogy Udvarhely polgármestere hallgat és nem nyilatkozik nyilvánosan, miközben az általa vezetett város egyik újságíróját bántalmazzák,nagy kérdőjeleket fogalmaz meg bennem a hallgatás okát illetően:miért nem határolja el magát az alvilágtól és miért nem ítéli el ezek tetteit nyilvánosan?

I.R.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy