Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az ALTEX új helyszínen nyitotta újra csíkszeredai üzletét

Illusztráció

 

Sajtóközlemény

Az üzletet áthelyezték a város első kereskedelmi parkjába

Az ALTEX Romania, Románia legnagyobb elektro-IT viszonteladója új, nagyobb helyiségben nyitotta meg a csíkszeredai áruházat. A szolgáltató központot áthelyezték a Fészekbe, a régió első kereskedelmi parkjába.

A csíkszeredai üzlet jelenleg 1000 négyzetméter nagyságrendű, és sokkal szélesebb termékskálához biztosít hozzáférést az ügyfelek számára, Romániában a legalacsonyabb áron, valamint hitelszolgáltatásokhoz és személyre szabott tanácsadáshoz is.

“Ez a helyváltoztatás számos előnnyel jár az ügyfelekkel fenntartott kapcsolatokban. Csíkszeredában csak 500 négyzetméteres üzlettel kezdtük, és a Fészekbe költözés, valamint üzlethelységünk megduplázása lehetővé teszi, hogy még jobb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal érkezzünk az ügyfelekhez. A boltba tett utat időmegtakarítássá változtatjuk, és megkönnyítjük a vásárlási élményt azok számára, akik általában inkább egy helyen, például egy bevásárlóközpontban találnak igényeikhez több alternatívát ”- mondta Edvin Abdulachim, az Altex kereskedelmi igazgatója.

Csíkszeredai üzletének költöztetése és bővítése a viszonteladó által az erre az évre kidolgozott beruházási terv része. Az Altex Romania több mint 27 millió eurót fektet be saját forrásaiból, nemcsak a hálózat bővítésébe, az infrastruktúra korszerűsítésébe, hanem a technológiába is. Az év végére az Altex újabb három új üzletet nyit Chiajnán, Lugoson és Déván, és kibővíti a Dragomirești- i Logisztikai Központját, több mint 37 000 m2-rel. Az Altex Romania emellett a raktárak területén végzett tevékenységek automatizálására irányuló projektekre, a digitalizálásra és a tevékenység Felhőbe történő áthelyezésére összpontosít (Machine Learning bevezetése és a mesterséges intelligencia felhasználása).

A csíkszeredai Altex szolgáltató központ a Hunyadi János utca 26 alatt található, étfőtől vasárnapig működik, 10:00- 20:00 óra között.

 




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.