Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

APEL 112 – aplicația mobilă realizată de STS pentru urgențe

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice vă pune la dispoziție o aplicație gratuită ce are menirea de a transmite automat coordonatele geografice de pe telefonul mobil în caz de urgenţă, pe teritoriul României.

”Dacă plecați la drum de Paști sau de 1Mai, vă dorim drum bun și să vă întoarceți cu bine! Iar ca să fiți mai în siguranță, după ce ați verificat pneurile și rezervorul, descărcați și aplicația mobilă APEL 112, realizată de STS-Serviciul de Telecomunicatii Speciale: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sts.apel112.

Dacă apare o situație de urgență și sunați la 112 (Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență), coordonatele GPS ale mobilului/tabletei vor fi transmise automat operatorilor iar ajutorul de care aveți nevoie va sosi mai repede: https://www.stsnet.ro/ro/serviciu-localizare-apel-112.”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.