Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Augusztus, rendezvényekkel teli hónap Borszéken

Borszék városa augusztusban számos olyan rendezvénynek ad otthont, amely kellemes alternatívákat kínál a turistáknak és a helyieknek a szabadidő eltöltésére.

Augusztus 5-7 között a Borszéki Városnapokra várják a közönséget, amelyről nem hiányoznak a helyi sztárok, de a különleges vendégek sem.

A péntek este az elektro- dance szerelmeseinek van fenntartva, DJ Andi és DJ Stephano fűti majd a hangulatot. A szombat és vasárnap a fellépők és zenekarok hosszú sorával folytatódik. Este a Honeybeast és a 3 Sud Est együttesek tartják fenn a hangulatot, amely önmagában is sokak érdeklődését felkelti majd. A részletes program ide kattintva érhető el.

A városnapokat követően is folytatjuk a fesztiválok sorozatát. Augusztus 12-14 között a Smartfest Zene és Kulturális Fesztivál zökkent ki a mindennapokból, az eseménnyel kapcsolatos részletes információkat ide kattintva lehet megtudni. A 33 különböző műhely előadói között találunk olyan neves személyiségeket mint Dumitru Constantin Dulcan, Maia Morgenstern, Novák Károly Eduárd, vagy éppen Bernhard Moestl. A zenei kínálat sem mindennapi, a 4S Street, The Motans, Republic és az EMAA is fellép a borszéki színpadon.

A következő hétvégén ismét időutazásra hívunk Borszékre minden kedves érdeklődőt. Augusztus 19-21 között, a Nosztalgia Fesztivál nyolcadik kiadásán újfent felélesztjük az arisztokrácia századfordulós világát. Ennek az igazán különleges fesztiválnak a részletes programját hamarosan közöljük az esemény közösségi oldalán.

forrás: statiuneaborsec.ro/hu
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.