Az E.ON Energie Románia minden egyes, a Via Transilvanicán megtett kilométer után kedvezményt nyújt ügyfeleinek az energiaszámlából

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az E.ON Energie Románia, a Via Transilvanica projekt fenntarthatósági partnere új kihívást indít ügyfelei számára, és minden egyes lépésért, amelyet megtesznek ezen az útvonalon, 6 lej/kilométer kedvezményt ad számlaegyenlegükből. A kampányban való részvételhez az E.ON Myline alkalmazásban a Zöld lépések opciót kell kiválasztani, ahol a Via Transilvanica útvonalon megtett lépéseket rögzítik. Az E.ON Solar Home, az E.ON Life, az E.ON Cool és az E.ON Green Home energiahatékony megoldások a Via Transilvanica mentén közlekedő ügyfelek számára számlacsökkentést jelentenek.

Az E.ON Green Steps kampányban még nagyobb kedvezményekkel jutalmazzuk azokat az ügyfeleinket, akik már rendelkeznek E.ON energiahatékony megoldással: minden egyes kilométer után, amelyet a Via Transilvanicán megtesznek, 6 lejes kedvezményt biztosítunk számukra. A maximális kedvezmény, amelyet az ügyfelek élvezhetnek, 144 lej, ha 24 km-t vagy annál többet tesznek meg. Ha az ügyfél két vagy három E.ON megoldással rendelkezik, a maximális összeg esetenként megduplázódik vagy megháromszorozódik, és a teljes nyeremény elérheti a 432 lejt.

Az E.ON Solar Home a megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik napenergiából zöld energiát szeretnének termelni és csökkenteni szeretnék áramfogyasztásukat, míg az E.ON Green Home a 100%-ban megújuló forrásokból – szél, nap és víz – származó villamos energiát biztosító megoldás. Az E.ON Life fűtési megoldás a kondenzációs központi fűtőegységnek köszönhetően akár 30%-kal csökkenti a földgázfogyasztást, míg az E.ON Cool, az inverteres technológiájú légkondicionálókkal ellátott komplett megoldás akár 33%-kal csökkenti az áramfogyasztást és környezetbarát.

Partnerség a fenntarthatóságért

A Via Transilvanica Románia első hosszútávú útvonala, amelyet az Alin Ușeriu által vezetett Tășuleasa Társadalmi Egyesület kezdeményezett. Az útvonal Putnából indul, a Dunánál, Drobeta Turnu Severinben ér véget, és 10 megyén halad keresztül: Suceava, Beszterce-Naszód, Maros, Hargita, Brassó, Szeben, Fehér, Hunyad, Krassó-Szörény, Mehedinți. A Romániában egyedülálló Via Transilvanica projekt az út által átszelt területek és 400 közösség kulturális és történelmi kincseit hangsúlyozza, és célja a vidéki, hagyományos romániai turizmus és vállalkozói szellem támogatása.

Az E.ON a Via Transilvanica ökoturisztikai projekt fenntarthatósági partnereként 200 kilométernyi útvonal megvalósítását támogatta, köszönhetően azon ügyfelek részvételének, akik pozitívan reagáltak a vállalat elektronikus számlájuk aktiválására irányuló felhívására. A vállalat minden egyes aktivált számlát egy méternyi útvonallal „jutalmazott”, és a 100%-ban megújuló energiát használóknak kedvezményeket is adott. Tavaly szeptemberben 200 E.ON-alkalmazott járta végig az út 1400 km-es szakaszát az „Energia E.ON X Via Transilvanica” projekt részeként gyalog vagy kerékpárral.

Az E.ON Energie Romániáról

Az E.ON Energie Romania, a német E.ON csoport tagja, integrált földgáz-, villamosenergia- és energiamegoldások szolgáltatója, amely mintegy 3,4 millió lakossági, üzleti és önkormányzati ügyfelet számláló, változatos portfólióval rendelkezik. A román piacra való belépés óta az E.ON több mint 2,3 milliárd eurót fektetett be, elsősorban a hálózat korszerűsítésébe. Ugyanakkor az állami és helyi költségvetésekbe befizetett hozzájárulások értéke összesen 3,4 milliárd eurót tesz ki.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy