Az „Élhető jövő” iskolalátogatási programja folytatódik

0

Articol disponibil în: Magyar Română

logosor-egyes13 DSC_0174Hargita megyei iskola diákjai vettek részt a  Hargita Megye Integrált Hulladékgazdálkodási Rendszere című óriásprojekt keretében szervezett rendezvénysorozat előadásain. A február végén elindított programmal eddig 12 iskolát látogattak meg. A fiatalok a szelektív hulladékgyűjtésről hallhattak tájékoztatást valamint annak fontosságáról, hogy elsősorban megelőzni kell a környezeti problémákat.

Nyolc középiskola és húsz általános iskola vesz részt ebben a tájékoztató programban. A tanintézményeket Hargita megye Tanácsa, a Hargita megyei tanfelügyelőség és a megyei tanács oktatási bizottsága közösen szelektálta.

A román tannyelvű iskolákban Dj. Liviu Netu, míg a magyar tannyelvűekben Bagossy Norbert, a Bagossy Brothers Company gitárosa beszél az ifjú nemzedéknek a környezetvédelemről és szelektív hulladékgazdálkodásról.

Ezen a héten Csíkszeredában, Korondon, Székelykeresztúron és Farkaslakán tartja tanóráit az „Élhető jövő” program.FullSizeRender_4

Tudjon meg többet a programról a www.elhetojovo.ro honlapon

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy