Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Circulație în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județ

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Circulația rutieră pe mai multe drumuri naționale din Harghita se desfășoară în condiții de iarnă, în urma ninsorilor care au căzut în timpul nopții.

Potrivit șefului Secției de Drumuri Naționale Harghita, Cătălin Romanescu, se circulă în condiții de iarnă pe DN 15 Toplița-Borsec, DN 12 C Gheorgheni-Lacu Roșu, DN 13 B, Praid-Gheorgheni, DN 12 A, Miercurea Ciuc—Lunca de Jos, DN 13 A, Vlăhița-Miercurea Ciuc, unde stratul de zăpadă frământată tratată cu antiderapant este de până la un centimetru.

În timpul nopții, în decurs de șase ore, s-au împrăștiat 120 de tone de sare și s-a acționat cu 29 de lame. Nu au fost înregistrate blocaje în trafic sau alte probleme generate de ninsori.

Drumarii și polițiștii rutieri recomandă șoferilor care circulă în Harghita să aibă mașinile echipate de iarnă și să respecte semnificația indicatoarelor, pentru evitarea problemelor în trafic.

Sursa: agerpres.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.