Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concurs pentru ocuparea funcției de ARHITECT ȘEF

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Arhitect șef
– Inspector clasa I, grad profesional superior
Condiţii de participare:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani;
– cele prevăzute în art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
– cunoştinţe de utilizare a calculatorului (nivel mediu).
Proba scrisă – va avea loc în data de 09 februarie 2016 – ora 1200 – la sediul Consiliului Judeţean Harghita.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea III-a, la sediul Consiliului Judeţean Harghita – 28 ianuarie 2016 inclusiv.
Bibliografia pentru concurs, formularul de înscriere şi relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Judeţean Harghita, Direcţia generală management – Compartimentul resurse umane, camera 132, telefon 0266-207700 interior 1408 sau 1406.
Borboly Csaba
PreşedinteVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.