Costin Hîrlav hivatalosan is indul Bélbor polgármesteri tisztségéért. Szociáldemokrata csapat a helyi tanácsba

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Costin Hîrlav megyei tanácsos indul Bélbor polgármesteri tisztségéért. Szociáldemokrata csapatával együtt egy virágzóbb jövőt szeretne építeni szülővárosa, Bélbor számára.

Kedves bélboriak!

A nevem Costin Hîrlav, és bizalommal és lelkesedéssel jelentem be, hogy indulok községünk polgármesteri tisztségéért.

Nem volt könnyű döntés, de családom és szeretteim motivációjával és támogatásával döntöttem e lépés mellett.

Bélbor nemcsak az a hely, ahol születtem és felnőttem, hanem az a hely, amelyet a szívemben hordozok, és amelyre büszke vagyok, bárhol is járok.

Nős vagyok, és két csodálatos gyermek édesapja, akik minden nap arra ösztönöznek, hogy harcoljak egy jobb jövőért minden ember számára.

35 éves vagyok, földrajztanár, a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen szereztem alap-, mester- és doktori diplomát.

Tapasztalataim közé tartozik, hogy 2016-2019 között Bélborban helyi tanácsosként tevékenykedtem, onnantól kezdve pedig mostanáig Hargita Megye Tanácsának megyei tanácsosa vagyok.

Ezekben a pozíciókban töltött időm lehetővé tette számomra, hogy kapcsolatba kerüljek a megye összes helyi közigazgatásával, ahol láttam, hogyan kell kinéznie egy európai településnek, és rájöttem, hogy Bélbor is lehet egy közülük.

nyilatkozta Costin Hîrlav

Erős csapat nélkül az ambiciózus célok csak tervek maradnak. Ezért Costin Hîrlav újjáélesztette a csapatot különböző tevékenységi területekről érkező szakemberekkel, akikkel Bélbor számára egy jobb jövőt fog építeni:

✅Țifrea Paul-Nicolae

✅Hîngan Mirela-Cristina

✅Tamaș Ionuț

✅Țifrea Daniela-Elena

✅Vîlcan Livia

✅Parască-Ciforac Nicolae

✅Hângan Liliana-Cătălina

✅Ciforac Nicolae-Marin

✅Rus Petru

✅Stan Dumitru-Adrian

✅Vîlcan Daniela-Fana

✅Țifrea Ileana-Floarea-Maria

✅Țifrea Ilie

Garantálom, hogy minden döntés az Önök kívánságait és törekvéseit tükrözi majd, és településünk minden lakosával folytatott nyílt és átlátható párbeszéd eredménye lesz.

Számítok az Önök támogatására és szavazatára június 9-én!

Együtt többet érhetünk el!

ez Costin Hîrlav Bélbor polgáraihoz intézett üzenete.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy