Alexandru Vaidos benyújtotta jelölését Vasláb község polgármesteri tisztségére

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Alexandru Vaidoș a szociáldemokraták polgármesterjelöltje Vasláb községben. Alexandru Vaidoș a közigazgatásban szerzett tapasztalatokkal, helyi tanácsosként és megyei tanácsosként betöltött tisztségei révén jobb jövőt szeretne közösségének.

Tisztelt polgártársaim!

Örömmel és felelősséggel jelentem be jelöltségemet Voșlăbeni polgármesteri tisztségére!

Két cikluson keresztül volt szerencsém helyi tanácsosként képviselni Önöket, majd megyei tanácsosként folytattam a közösségünkért végzett munkát.

Fontos döntés, tisztában vagyok e tisztség nehézségeivel és jelentőségével, valamint a vállalt felelősséggel, hogy kedves községünket oda emeljem, ahová való, a lehető legmagasabb szintre a fejlődése szempontjából.

Szakmai képzettségem, közigazgatási tapasztalataim, a közösség igényeinek mély ismerete és az a vágyam, hogy Vasláb jobb hellyé váljon, szilárd érvek amellett, hogy támogassanak ebben a választási versenyben.

Készen állok arra, hogy a községünk számára szükséges pozitív változásokat hozzam el, és meghallgassam minden polgár igényét.

Építsünk együtt egy virágzóbb és szebb Vaslábat!

Biztos vagyok benne, hogy együtt sikerrel járunk!

Isten minket így segéljen!

nyilatkozta Alexandru Vaidoș, Vasláb szociáldemokrata polgármesterjelöltje

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy