Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Párbeszéd és együttműködés a gazdasági szereplőkkel a közbeszerzések megvalósításában

Hargita Megye Tanácsa online webinárium formájában az Országos Közbeszerzési Ügynökség támogatásával és részvételével szeptember 13-án, kedden új tájékoztatót szervezett a Közbeszerzések Elektronikus Rendszeréről (SEAP), amely választ adna a gazdasági szereplők által az ajánlatkérőkkel való kapcsolat során felvetett problémákra.

„Az egy éve megkezdett út kezdi meghozni gyümölcsét a közpénzek felhasználásában történő hatékony vásárlásokkal, amelyek megfelelnek a termékek és szolgáltatások minőségének, nem csak a legalacsonyabb árnak. Elsősorban azt szeretnénk, hogy Hargita megyében minden cég minél több közintézményi eljárásban részt vegyen, ezért is fontos a párbeszéd” – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Az ajánlatkérő célja az igényeket maradéktalanul lefedő beszerzési eljárások megindítása, amelyek lehetőséget adnak a gazdasági szereplőknek a konkrét igények ilyen módon történő azonosítására, serkentve a piac fejlődését.

Hargita Megye Tanácsának közbeszerzési oldala itt érhető el:

http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/hu

  • Hargita Megye Tanácsa sajtóirodájának tájékoztatójaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.