Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Két tinédzser ellen nyomoznak a székelyudvarhelyi parkban kiállított több mint 20 kép megrongálása miatt

 

A székelyudvarhelyi rendőrség rendőreinek sikerült azonosítaniuk azokat a személyeket, akiket a központi parkban kiállított több mint 20 kép megrongálásával gyanúsítanak.

A Hargita megyei rendőrség szerint két székelyudvarhelyi tinédzserről van szó, akik szabadlábon vannak, rombolás bűntette miatt folyik eljárás ellenük.

„Folyó év január 3-án riasztották a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek 2022 december 31-én este a gyanú szerint megrongálták a központi parkban kiállított képeket, amelyek hazai és nemzetközi szerzők alkotásai, mintegy 5.000 lejre becsült kárt okozva.

A rendőrség rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a cselekményt elkövetők azonosítása és felelősségre vonása érdekében.

Idén január 10-én a bűnüldözési nyomozórendőrség által végzett kutatási és dokumentációs tevékenység nyomán sikerült azonosítani és felderíteni a rombolás bűntett elkövetésével gyanúsítható személyeket, egy 14, illetve egy 16 éves fiatalt”- közli a Hargita megyei rendőrség.

A fenti két személy szabadlábon van jelenleg, rongálás bűntettének elkövetése miatt folyik ellenük eljárás.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.