Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi adolescenți sunt cercetați pentru distrugerea a peste 20 de tablouri expuse în parcul din Odorheiu Secuiesc

Polițiștii din cadrul Poliției Odorheiu Odorheiu Secuiesc au reușit identificarea persoanelor bănuite de distrugerea a peste 20 de tablouri expuse în parcul central.
Potrivit IPJ Harghita, este vorba despre doi adolescenți din Odorheiu Secuiesc, care acum sunt cercetați în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

„La data de 3 ianuarie a.c., politiștii din cadrul Poliției Odorheiu Secuiesc au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute, în seara de 31 decembrie 2022, ar fi distrus mai multe tablouri expuse în parcul central și care făceau parte dintr-o expoziție a mai multor autori național și international, creând un prejudiciu estimat la aproximativ 5.000 RON.
Polițiștii au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, în vederea identificării și tragerii la răspundere a persoanelor care au comis fapta.
La data de 10 ianuarie a.c., activitățile de cercetare și documentare desfășurate de către polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, ca fiind doi tineri de 14, respectiv 16 ani, ambii din municipiul Odorheiu Secuiesc.”,  a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii continuă ancheta față de cei doi, care sunt acum cercetați în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.