Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy bűnügyi dosszié és 20.000 lej pénzbírság faanyag lopásért

Egy bűnügyi dosszié kiállítása,20.000 lej pénzbírság,elkobzott faanyag és lovas jármű.

2016 február 17-én,18 óra körül a csíkmadarasi rendőrséget értesítette egy madéfalvi kereskedelmi egység adminisztrátora,hogy ismeretlen tettesek eltulajdonítottak 32 darab 4 méteresre leszabott rönköt az ún.”La Kod”nevű Csíkszentmihályhoz tartozó területről.

A helyszínre kiszállt rendőrök és erdészek csapata felkutatta az 57 éves T.L.és a 37 éves T.L. madéfalvi lakosokat,akiknek a nevére lopás miatt előzetes vádiratot állítottak ki,majd a nyomozás végeztével jogi megoldásra az ügy a Csíkszeredai Ügyészségre kerül.

Ugyanazon a napon a székelyandrásfalvi és újszékelyi rendőrök,a homoródi és segesvári erdészet dolgozóival karöltve kinyomozták a 21 évesP.C.-t,a 23 éves L.A.I.-t,a 23 éves D.N.-t,a 25 éves T.F.C.-t és a 20 éves T.V.S.-t,akik mind héjjasfalvi,Maros megyei lakosok és akiket 4 köbméter fa törvénytelen kivágásával és szállításával gyanusítanak.A szóbanforgó személyektől elkobozták a faanyagot,a lovas járműveket és a 171/2010-es törvény alapján 20.000 lejes pénzbírságot róttak ki.

Forrás:IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.