Egy bűnügyi dosszié és 20.000 lej pénzbírság faanyag lopásért

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Egy bűnügyi dosszié kiállítása,20.000 lej pénzbírság,elkobzott faanyag és lovas jármű.

2016 február 17-én,18 óra körül a csíkmadarasi rendőrséget értesítette egy madéfalvi kereskedelmi egység adminisztrátora,hogy ismeretlen tettesek eltulajdonítottak 32 darab 4 méteresre leszabott rönköt az ún.”La Kod”nevű Csíkszentmihályhoz tartozó területről.

A helyszínre kiszállt rendőrök és erdészek csapata felkutatta az 57 éves T.L.és a 37 éves T.L. madéfalvi lakosokat,akiknek a nevére lopás miatt előzetes vádiratot állítottak ki,majd a nyomozás végeztével jogi megoldásra az ügy a Csíkszeredai Ügyészségre kerül.

Ugyanazon a napon a székelyandrásfalvi és újszékelyi rendőrök,a homoródi és segesvári erdészet dolgozóival karöltve kinyomozták a 21 évesP.C.-t,a 23 éves L.A.I.-t,a 23 éves D.N.-t,a 25 éves T.F.C.-t és a 20 éves T.V.S.-t,akik mind héjjasfalvi,Maros megyei lakosok és akiket 4 köbméter fa törvénytelen kivágásával és szállításával gyanusítanak.A szóbanforgó személyektől elkobozták a faanyagot,a lovas járműveket és a 171/2010-es törvény alapján 20.000 lejes pénzbírságot róttak ki.

Forrás:IPJ Harghita

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy