Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tettenérés Székelyudvarhelyen: három felnőttet és két kiskorút értek tisztítószer lopáson

2021 február 22-én, 21:00 óra körül a Hargita megyei rendőrök tettenérési akciót szerveztek Székelyudvarhelyen, melynek során 5 helyi lakost fogtak el, akiket lopás bűncselekményének elkövetésével gyanúsítanak.

Az intézkedést egy helyi cég adminisztrátorának bejelentése alapján indították el, aki mosószer és tisztítószerek eltűnését jelentette be egy átmenetileg raktározásra használt haszonjárműből.

A rendőrök operatív tevékenységét követően, amelybe a csendőrséget is bevonták, tetten értek három, 24, 34 és 35 éves férfit, és két 15 éves kiskorút, mindannyian helyi lakosok. Kettő közülük éppen elhagyni készült a haszonjárművet a lopott termékekkel, a többiek a közelben várakoztak”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

A nyomozást az érintettek bűnügyi tevékenységének felderítése és a lopott javak visszaszerzése érdekében folytatják, minősített lopás bűntettének elkövetése szempontjából.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.