Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei Aqua Energia 200.000 euró uniós pénzt pályázott meg

Foto: https://aquaenergia.ro

A zöld energia területén működő Aqua Energia 11,9 millió lejes forgalommal és 1,3 millió lej nyereséggel zárta a tavalyi évet.

A Hargita megyei zöld energia területén működő Aqua Energia 200.000 eurós európai forráshoz jutott, amely segítségével kibővíti portfólióját. Így a Hargita megyei mikro- vízierőműveket birtokló társaság összesen 300.000 eurót fektetett be, amelynek nagy része európai alapokból származik, annak érdekében, hogy fotovoltaikus paneleket telepíthessenek mind a vállalatok, mind az állami intézmények számára.

“Bővítettük az általunk kínált szolgáltatások körét, van termelésünk és kínálatunk is. Az európai alapokhoz az elektromos berendezések szolgáltatási oldalán jutottunk hozzá, fotovoltaikus paneleket telepítünk. Raktárépítés céljából, de felszerelésre is pályáztunk, kértük a maximális felső határt, 200.000 eurót, és további 100.000-et fektettünk be, a teljes beruházás körülbelül 300.000 euró “- mondja Mészáros Csaba, az Aqua Energia fejlesztési igazgatója.

Forrás: Ziarul Financiar

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük