Fontos vendégek a Hargita megyei Csendőr-felügyelőségnél

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Miután október 17-én a Szent Anna-tó környékén észlelték és a tusnádfürdői hegyi csendőrcsapattal közös csoportfénykép erejéig „elcsípték” őket, másnap, október 18- án vendégül látták a Nemzetközi Képzés 10 gyakornokát az előadójukkal, a parancsnokhelyettessel és a képzés parancsnokával egyetemben, a Hargita megyei Csendőrség jelenlegi és jövőbeli székhelyén.

„Házigazdák Iamandi Dan ezredes- főfelügyelő, Mihalache Dănuț alezredes- a főfelügyelő első helyettese és Cîmpanu Gabriel ezredes- felügyelő-helyettes, illetve a Hargita Megyi Csendőr-felügyelőség teljes közössége. A vendégek kézjegyüket hagyták a csendőrség vendégkönyvében.

Nem múlhatott el a látogatás egy barát házánál tett kitérő nélkül: Jean Adrian Andrei prefektusnál és a prefektusi hivatalnál. Rövid volt az idő, sok a látogatnivaló. Házigazdákként Hargitafürdőre kalauzoltuk vendégeinket kikapcsolódni. A napsütés és gyönyörű táj is besegített abban, hogy vendégszeretetünket kimutassuk.

Talán mindennapi dolgaikat sietve intéző megyeszékhelyi lakóknak is feltűntek a sétáló vendégek, akik gyalog kívánták bejárni városunkat.

Reméljük sok mesélnivalóval és szép emlékekkel távoztak. További kellemes időtöltést kívánunk itt országunkban!”

Forrás: Hargita megyei Csendőrség

Fotó: Suciu Gheorghe

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy