Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

George Simion: ”Eu vin acum de la Toplița. Trebuie să avem grijă și de frații noștri din Harghita!”

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Ziar Harghita

 

Caravana AUR a poposit vineri, 18 decembrie și la Piatra Neamț. În jurul amiezii, George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor și-a făcut apariția în parcul central al municipiului, unde era deja așteptat de zeci de alegători și simpatizanți. Nemțenii l-au întâmpinat în mod tradițional cu pâine și sare, fluturând steaguri tricolore. Oamenii au avut o atitudine familiară și caldă față de alesul în care și-au pus toate speranța de mai bine pentru viitorul României. Formalismul ipocrit practicat la întâlnirile dintre oamenii politici și cetățeni nu și-a găsit locul. Direct pe nume, cu bucurie și emoție în glas, ”George” a fost strigat de toți cei prezenți, de la adolescenți, până la cei mai vârstnici. Reprezentantul AUR s-a arătat prietenos și răbdător cu fiecare persoană în parte, realizând o adevărată ședință foto cu doritorii și dând o mulțime de autografe pe cartea ”România are proiect de țară” – pe care  a distribuit-o gratuit celor prezenți la întâlnire.

După un discurs succint, în care au fost transmise în primul rând mulțumiri pentru voturi și încrederea acordată, asigurări că partidul AUR nu va trăda alegătorii și reamintirea celor patru piloni pe care se clădește noua formațiune politică, George Simion a acordat un interviu pentru Ziar Harghita și a răspuns la câteva întrebări.

1. Ne-am întâlnit la Valea Uzului, ați văzut situația de acolo. De ce credeți că nu au fost prezenți și liderii principalelor partide mari din Romania care se declară patrioți?

George Simion: Pentru că sunt trădători de neam și de țară. Și-ar trăda și propriile familii dacă ar putea. Acești oameni nu sunt conducători, sunt niște bieți executanți pe care trebuie să-i îndepărtăm de la conducerea țării. Asta vom face în următorii ani!

 

2. Cum vedeți dumneavoastră faptul că o parte din presa românească a dovedit a fi dezinteresată de ce spunea George Simion în calitate de român patriot, dar e foarte interesată de ce are de spus George Simion în calitate de politician?

George Simion: Pentru că ”Cine este George Simion?” a fost cea mai căutată frază pe Google, imediat după alegeri, și fac audiență din imaginea noastră. Și pentru că vor căuta să ne denigreze, vor căuta să lovească în noi, la fel cum au căutat și au recunoscut că special nu au scris nimic despre AUR, în afară de voi, Ziar Harghita, Bugetul.ro și încă două, trei publicații, nu scria nimeni despre AUR. În mass media cumpărată, vândută intereselor antinaționale, n-am avut acces special. Au recunoscut chiar ei acest lucru, uitați-vă la articolul lui Dan Tăpălagă. 

 

3. Dacă ați deține de mâine puterea politică în România, care ar fi primele lucruri pe care le-ați face?

George Simion: Susținerea tinerelor familii – pentru că avem o mare problemă demografică, susținerea micului producător și a tuturor afacerilor românești pe pământ românesc. 

 

4. Propunerea AUR pentru funcția de premier al României este Călin Georgescu. Domnul Călin Georgescu a fost șeful Clubului de la Roma și este în continuare membru al masoneriei. Dvs. ați menționat cu orice prilej credința în Dumnezeu și știu că aparțineți de Biserica Ortodoxă Română. Cum se împacă ortodoxia cu masoneria? 

George Simion: Nu se împacă! Din câte știu eu, nu este membru al Clubului de la Roma. Sunt acuzații de acest fel și în direcția unor înalți prelați din Biserica Ortodoxă Română, că ar aparține de masonerie. Mie masoneria, cel puțin în România, mi se pare o glumă proastă în care membrii fac pe bucătarii sau poartă niște șorțulețe nostime. Știu că și Călin Georgescu și Florian Colceag au părăsit Clubul de la Roma. N-am intrat în detalii, nu cunosc, nu sunt expert nici în securiști, nici în masoni. Cu siguranță față de ce prim-miniștrii am avut până acum, domnul Călin Georgescu este mai bun și este clar de partea forțelor patriotice  – care în acest moment la nivelul lumii se bat cu forțele globaliste antinaționale. Pentru mine asta contează!

 

5. Dacă nu ar fi Călin Georgescu, care ar fi a doua propunere AUR pentru funcția de prim-ministru?

George Simion: Sunt mulți români buni. Un român bun ca să conducă România, indiferent de funcție este domnul Ioan-Aurel Pop. Dar nu ca înlocuitor al lui Călin Georgescu, ci sunt mulți români buni ca să conducă România. Pentru noi e important cine ar duce proiectul domnului Georgescu hrană – apă – energie la înfăptuire, dar nu numele unei persoane sau alta. 

 

5. Tot mai mulți români sunt îngrijorați în privința legii vaccinării obligatorii. Cum vede AUR această problemă?

George Simion: Suntem împotriva obligativității vaccinării obligatorii. Nu trebuie să ne impună nimeni ce e mai bine pentru noi, pentru copiii noștri. Am zis asta de 1 an de zile de când ne-am înființat, suntem singuri care spunem lucrul asta: libertatea de opțiune este importantă; libertatea individuală este importantă. Să nu vină să pretindă vreun guvern că știe ce e mai bine pentru copiii noștri. Nu poate Ludovic Orban sau Viorica Dăncilă să știe ce e mai bine pentru familiile noastre. Asta este important și trebuie să explicăm și celorlalți pe stradă lucrul asta. Cum, îl lași tu pe Ludovic Orban, pe Raed Arafat sau pe Viorica Dăncilă să hotărască în numele tău? Nu! Suntem ființe unice, de asta ne-a lăsat Dumnezeu cu creier să putem decide fiecare pentru binele nostru. Nu statul știe ce este mai bine pentru mine.

 

În discursul ținut în județul Neamț, George Simion a amintit de Toplița și județul Harghita:

O să trebuiască să luptăm și pentru Neamț și pentru toate județele țării. Eu vin acum de la Toplița, unde acolo n-avem nici deputat, nici senator. Dar trebuie să avem grijă și de frații noștri din Harghita, și de frații noștri din Teleorman, și de frații noștri din Chișinău și Cernăuți pentru că împreună formăm marele popor român, de care trebuie să fim mândri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Au încercat să ne jignească, au spus că suntem pleava societății, toți cei care am votat cu AUR. Dar noi avem alături de noi și scriitori și cercetători, și academicieni, avem și muncitori și șoferi de TIR și șoferi de taxi, pentru că împreună formăm marele popor român.

Ștefane, Măria Ta ajută-ne cu brațul tău de fier să aducem și Basarabia și Bucovina acasă și să țara asta mândră, mare, frumoasă cum era odată! Să facem grădina Maicii Domnului aici, la noi acasă.

 

Viorela Gherasim

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük