Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság: Hivatalosan is a ma reggeli balesetekről

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Két közúti baleset történt ma reggel Hargita megyében. A Hargita megyei rendőrség szerint több személy kórházba került.

2023 március 29-én, 6:00 óra körül egy 71 éves Neamt megyei férfi miközben egy személyautót vezetett a DN12C jelzésű országúton Békás irányából Gyergyószentmiklós irányába, elvesztette uralmát a jármű felett és a haladási irányának jobb oldalán található, kőből készült mellvédnek ütközött.

Az ütközés következtében az autó szintén Neamt megyei 70 éves utasa megsérült, őt kórházba szállították orvosi ellátásra. A járművezető nem volt alkohol befolyása alatt.

A rendőrség folytatja a nyomozást a baleset körülményeinek pontos megállapítása érdekében.

2023 március 29-én, 5:50 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették a 112-es segélyhívó számon, hogy Fenyéden közúti baleset történt.

A helyszínre kiérkező nyomozócsoport az első vizsgálatokból megállapította, hogy egy 41 éves zetelaki nő, miközben egy kisbuszt vezetett a 138-as megyei út irányából a 13/A jelzésű országút irányába nem igazította a haladási sebességet az útviszonyokhoz és összeütközött egy 44 éves szentegyházi férfi által vezetett személyautóval.

Az ütközés következtében 6 nő (37 és 55 év közöttiek), a kisbusz utasai, valamint a járművet vezető 41 éves nő is megsérültek, őket kórházba szállították orvosi ellátásra.

A járművezető nem volt alkohol befolyása alatt.

A rendőrség folytatja a nyomozást a baleset pontos okainak és körülményeinek tisztázása érdekében.

A megye útjain téli útviszonyok között folyik a közlekedés. Csúszásmentes anyagot szórnak az utakra.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy