Házkutatások Székelyudvarhelyen. Egy férfit 24 órára őrizetbe vettek

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnügyi Nyomozó Szolgálatának rendőrei 2024. április 22-én egy gazdasági bűncselekményekkel kapcsolatos bűnügyi aktában folytatott nyomozás folytatásaként öt, a Székelyudvarhelyi Törvényszék által kiadott házkutatási parancsot hajtottak végre magánszemélyek otthonában és egy jogi személy székhelyén.

„A házkutatásokat követően a rendőrök a nyomozás folytatása érdekében 492 kilogramm vízipipa dohányt, 6 liter etil-alkoholt, 26 liter, valószínűleg hamisított háztartási terméket (mosószert) fedeztek fel és foglaltak le, valamint könyvelési bizonylatokat, valamint mobiltelefonokat és egy jegyzékfüzetet” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrfőkapitányság.

Ezenkívül egy 43 éves férfit 24 órára őrizetbe vettek.

„A 26 liter, valószínűleg hamisított háztartási cikk felderítése ügyében a védjegyekről és a földrajzi árujelzőkről szóló 84/1998-as törvény értelmében a nyomozás folytatódik az azonos vagy hasonló termékekre bejegyzett márkával azonos vagy hasonló márkájú termék forgalomba hozatala bűntette miatt. ” – írja az idézett forrás.

fotó: Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy