Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Împrumuturi rapide pentru numerar de urgență

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Dacă apare un cost de urgență și nu ai numerar pentru a-l plăti, un împrumut rapid ar putea părea că este soluția salvatoare. Dar reține că cererea se poate finaliza și cu o declinare. O serie de factori îți pot întârzia finanțarea și, în funcție de instituția financiară cu care colaborezi, poate fi o așteptare îndelungată înainte de a-ți putea accesa numerarul.

Cum poți obține rapid bani?

Dacă te afli într-un blocaj financiar, nu există nicio garanție că vei fi aprobat pentru un împrumut. Există câteva opțiuni de împrumut care oferă finanțare rapidă, care sunt adesea însoțite de dobânzi mari.

Împrumuturi nebancare

Acest tip de împrumuturi sunt acelea care sunt aprobate într-o perioadă scurtă de timp și sunt supuse unor proceduri de verificare și aprobare mai puțin riguroase. Este des întâlnit ca împrumuturile nebancare să varieze de la câteva sute de lei la câteva mii de lei.

Amanetul auto

Un împrumut de la un amanet este un alt împrumut pe termen scurt. Acesta este un tip de împrumut garantat, în care vehiculul tău este folosit ca garanție. Asta înseamnă că titlul sau înregistrarea mașinii tale este lăsată la creditor până când vei rambursa integral împrumutul. Marele risc cu acest tip de împrumut este că poți pierde autoturismul dacă nu faci plățile conform acordului.

Trebuie să rambursezi împrumutul cu dobândă și comisioane, de obicei între 15 și 30 de zile. Ce este important să cunoști este faptul că se poate prelungi perioada de rambursare a împrumutului, printr-un act adițional cu acordul ambelor părți. Atenție însă, un raport din 2016 al Biroului pentru Protecția Financiară a Consumatorului a constatat că unul din cinci debitori ai împrumutului auto și-au pierdut vehiculul pentru că nu a putut rambursa împrumutul.

Împrumut de la casele de amanet

Cu un împrumut de la case de amanet, poți folosi un articol personal de valoare pentru a garanta împrumutul. O casă de amanet va evalua valoarea articolului și îl va păstra la îndemână ca garanție pentru a susține împrumutul. Exemple de articole pe care le poți folosi ca garanție pentru un împrumut de amanet includ bijuterii, instrumente muzicale, electronice și alte articole de mare valoare.

Termenii pentru împrumuturile caselor de amanet variază și includ adesea rate mari ale dobânzii. De obicei, ți se va cere să rambursezi întreaga sumă a împrumutului de amanet pentru a-ți recupera articolul amanetat, iar timpul pe care îl ai pentru a rambursa împrumutul poate varia de la o agenție la alta. Se va specifica, însă, în contract, care este perioada și chiar se poate încheia un act adițional pentru prelungirea acesteia, dacă ambele părți sunt de acord.

Credit de nevoi personale

În principiu, aici se încadrează toate împrumuturile pe care le faci pentru a-ți acoperi anumite cheltuieli personale, cum ar fi servicii medicale, vacanțe sau diferite cumpărături. Poți încheia un credit nevoi personale online sau te poți deplasa la sucursala instituției financiare. De obicei, creditele încheiate online se fac prin instituții nebancare.

Îți recomandăm să studiezi bine piața și să te îndrepți către varianta cea mai potrivită pentru tine și nevoile tale. Alege cu atenție opțiunea care îți va fi cea mai convenabilă și care va face rambursarea ușoară, fără a simți greutate în acest sens.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.