Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Melléképület gyulladt ki Korondon

 

Szerda délután értesítették a Hargita megyei készenléti felügyelőséget, hogy Korondon kigyúlt egy fészer. Két tűzoltócsapat szállt ki a helyszínre a székelyudvarhelyi tűzoltóságtól, két tűzoltó autóval.

A tűzoltók megérkezésekor égett az épület 50 négyzetméteren, a tűz átterjedt a szomszédos ház tetőzetére is úgy 7 négyzetméteren, és fennállt a veszély, hogy az egész ház és további 3 szomszédos ház, illetve egy gazdasági melléképület is.

A tüzet lokalizálták, biztosították a szomszédos épületeket és a korondi önkéntes tűzoltók közreműködésével sikerült eloltani a tüzet 18:50-re.

A tűzben elégett: a fészer 50 négyzetmétere, 10 gumiabroncs, 100 nm lambéria. Megrongálódott: egy kompresszor, egy hegesztőgép, két elektromos csiszológép, két fúrógép, a fészerben található személygépkocsi pléh részei, a tulajdonos személyazonossági iratai és járművezetői jogosítványa.

A tüzet feltehetően rövidzárlat okozta. A beavatkozás során sikerült 250.000 lej értékű anyagi javakat megmenteni, a keletkezett kár 80.000 lejre tehető.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.