Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Karácsonyi bűntények

 

Jelentősebb eseményekre nem került sor a karácsonyi minivakációban, két bűncselekményt és 8 kihágást állapított meg a csendőrség, 2.600 lej értékben szabtak ki pénzbírságot.

Karácsony előestéjén, vidéki járőrőrözésük során a maroshévízi 5-ös sz. csendőregység csendőrei Gyergyóvárhegyen egy férfire lettek figyelmesek, aki kiskorúaknak árusított petárdákat az autójából. A járművet ellenőrizve további 4872 darab különböző márkájú és méretű petárdát találtak. A csendőrök kérdésére elmondta, hogy egy temesvári piacon szerezte be az árut, az utólagos értékesítés céljával. Az ügyben ténymegállapító jegyzőkönyv készült a 126/1995-ös sz. törvény 37- es cikke, a) és b) pontja előírásainak áthágása miatt.

Ugyancsak karácsony előestéjén a Csíkszereda melletti Szécsény erdei úton egy 39, és egy 42 éves, csíkszeredai, illetve nyárádszeredai férfit ért tetten a hargitafürdői hegyi csendőrség járőrcsapata, akiknél 4 karácsonyfát és két fejszét találtak. A fenyőfák eredetére vonatkozó kérdésre azt válaszolták, hogy az erdőben már kivágva találták őket. Lopás miatt ténymegállapító jegyzőkönyv készült a 46/2008-as törvény 109. cikke alapján
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.