ISU Hargita: Több mint 30 beavatkozást hajtottak végre az elmúlt hét végén (augusztus 18-20) a tűzoltók

0

Articol disponibil în: Magyar Română

     

Az elmúlt hét végén (2023. 08.18-20) a Hargita megyei katonai tűzoltók 32 vészhelyzeti beavatkozást hajtottak végre. Ezek többsége orvosi segítségnyújtásból állt, a SMURD személyzete 27 esetben intézkedett, aminek következtében 29 személy részesült szakszerű elsősegélyben.

A referencia-időszakban az operatív csapatok beavatkoztak egy tűz oltásánál, valamint 4 egyéb, a közösségeket támogató bevetésük is volt, beleértve 2 közúti balesetet követő tűzeset megelőzését a DE 578-as európai és a DJ 138-as megyei úton, Salamás és Zetelaka térségében, valamint 2 bevetést az útra dőlt fák eltakarítására és víz eltávolítására az elárasztott területekről.

Ugyanakkor két RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Parajd lakóinak.

A vészhelyzetben való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro országos platformon és a DSU mobilalkalmazáson keresztül érhetők el, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

        

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy