Január 11-én Gyergyószentmiklós fűtés nélkül maradhat

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mint azt már számtalan cikkben említettük, Gyergyószentmiklóson a politikai korrupció lehetetlenné tette a tömbházlakók városi gázhálózathoz való csatlakozását és egyéni központi fűtés beszerelését, ily módon a lakosság 90%- a távhőszolgáltató vállalat ügyfele maradt, így segítve a dörzsölt fiúkat a pénzszerzésben.

Ám a dörzsölt fiúknak most már nem jön ugyanúgy a pénz, mint valamikor, a DNA is megbolygatta Gyergyószentmiklós korrupt fiait és a távhő szolgáltatása már nem is olyan jól pénzelő buli. A fűtésszolgáltató társaság megszerezte a bíróság végleges és visszavonhatatlan döntését, melynek értelmében megszűnhet fűtést szolgáltatni. Az utolsó figyelmeztetés dátuma január 11-re szólt, amely dátumon megszűnik a fűtésszolgáltatás, a városvezetés pedig semmilyen törvényes engedéllyel rendelkező céggel nincs felkészülve a szolgáltatás átvételére.

Amennyiben bekövetkezik a fűtésszolgáltatás beszüntetése mínusz 20 fokos hidegben, akkor a korrupció és hozzá nem értés okozta sürgősségi esettel találjuk szemben magunkat. Az emberek megfagynak lakásaikban, ha pedig az egész város áttér a villanyfűtésre a túlterhelt elektromos hálózat tűzesetek láncreakcióját váltja ki.

Vészhelyzet esetén tanúsítandó hozzáállás vált elsődlegessé. Mínusz 20 fokos kinti hőmérséklettel, beszüntetett fűtésszolgálattal a dolgok rohamosan rosszra fordulhatnak Gyergyószentmiklóson.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy