Kampány az emberkereskedelem megakadályozására „Mert az emberek számítanak”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A kampány országosan, kültérben és online is zajlik 2020 novembere és 2021 márciusa között.

A kampány célja a célcsoportok tájékoztatása, tudatosítása és érzékenyítése az emberkereskedelem jelenségével kapcsolatban annak érdekében, hogy önvédelmi intézkedéseket fogadjon el az emberkereskedelmi lánc különböző pillanataihoz és kihívásaihoz.

Az emberkereskedelem-ellenes üzenet figyelmezteti az emberkereskedelem potenciális áldozataivá váló embereket, és tájékoztatja őket arról, hol találhatnak támogatást és segítséget.

A kampány az emberkereskedelem elleni országos stratégiában a 2018–2022 közötti időszakra meghatározott cselekvési irányokra korlátozódik, a két partner közös kezdeményezésére, amelynek célja a következők tájékoztatása és a befolyásolása:

kiszolgáltatott emberek, akik áldozatokká válhatnak,

olyan személyek, akik kapcsolatba kerülhetnek az emberkereskedelem lehetséges áldozataival,

a nagyközönség.

A kampány üzenetét közvetlenül a két partner által kezelt nemzeti, területi és regionális hálózatokon keresztül juttatjuk el a fő határátkelőhelyeket haszonszerzés vagy turizmus céljából átlépő román állampolgárokhoz, valamint online, a legnépszerűbb társadalmi platformok felhasználóihoz.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy