Két lövétei férfi kórházba került miután egy ATV típusú járművel felborultak

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

„2023. július 7-én, hajnali 3 óra körül a 112-es segélyhívószámon értesítették a szentegyházi városi rendőrség rendőreit egy közúti eseményről.

A helyszínre kiérkező operatív csapat az első vizsgálatok alapján megállapította, hogy egy 40 éves lövétei férfi ATV típusú járművet vezetett. A D.C.29/C községi úton Lövéte területén állítólag elvesztette uralmát a jármű felett és felborult.

Az ATV sofőrje és utasa, egy helybeli férfi, testi sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították ellátásra.

Az alkoholszondával végzett vizsgálat után kiderült, hogy a járművet vezető férfi által kilélegzett levegőben 0,51 mg/l tiszta alkohol volt.

A helyszínre kiérkező rendőrök azt is megállapították, hogy az ATV-nek nem voltak rendszámai vagy forgalmija” – közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az idézett forrás szerint a nyomozást az ügyész koordinálásával folytatják az esemény okainak és körülményeinek feltárására, ittas járművezetés, rendszám nélküli vagy nyilvántartásba nem vett jármű forgalomba hozatala vagy vezetésének vétsége és gondatlanságból okozott testi sérülés miatt büntetőeljárás indul.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy