Közlekedési baleset Máréfalván: Három személy megsérült egy veszélyes előzést követően

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hétfőn 12:00 óra körül a székelyudvarhelyi rendőrség közlekedési irodájának munkatársai egy közúti balesetnél avatkoztak be Máréfalván, a DN 13A úton, melynek következtében három személy megsérült.

Az első vizsgálatok kiderítették, hogy egy 56 éves szentegyházi férfi vezetett egy személygépkocsit Máréfalva felől Csíkszereda irányába. Egy összefüggő hosszanti jelzéssel ellátott útszakaszon állítólag balra váltott irányt, amikor elütötte egy másik autó, amelyet egy 48 éves székelykeresztúri férfi vezetett, aki éppen az első járművet előzte.

A székelykeresztúri férfi autója letért az úttestről és egy fának csapódott, ahol megállt. Az ütközés következtében a sofőr, 44 éves felesége és 15 éves lányuk sérüléseket szenvedett, és orvosi ellátásra kórházba szállították őket” – közölte a Hargita megyei rendőrség.

A forrás szerint az alkoholszondás teszt mindkét sofőr esetében negatív eredményt mutatott.

Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt bűnügyi vizsgálat indult, és a vizsgálatok befejezéséig mindkét sofőr vezetői engedélyét bevonták.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy