Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Enel üzletek zárva lesznek hétfőn, május 1-jén

 

A brassói, csíkszeredai, székelyudvarhelyi, sepsiszentgyörgyi és marosvásárhelyi Enel üzletek május 1-jén, hétfőn, hivatalos munkaszüneti napon zárva tartanak. A call center szolgáltatás ezen a napon csak index továbbításra, a számla és egyenleg részleteinek lekérdezésére lesz elérhető.

A többi napon az Enel üzletek megszokott munkarend szerint dolgoznak.

A legtöbb művelet digitális csatornákon keresztül is elvégezhető, és nem igényel személyes megjelenést az Enel üzletekbe. Ezért arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy továbbra is használják digitális számlázási, nyugta- és fizetési lehetőségeiket, valamint online szerződéskötést.

Így az ügyfeleknek két egyszerű lehetőségük van az elektronikus számla kézhezvételére, annak kiállítását követően: e-mailben vagy sms-ben, vagy választhatják a számla másolatának letöltését innen.

Az elfogyasztott áramra vonatkozó index elküldéséhez a MyEnel alkalmazáson belüli Index rovat mellett az ügyfelek (a számlán feltüntetett visszaolvasási időszakban) a 0800.07.08.09 ingyenes telefonszámot vagy a normál tarifájú 021.9977 számot hívhatják.

Ha továbbra is készpénzben kívánnak fizetni a fogyasztók, akkor a Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland üzletek bukaresti és további tíz megyében található hálózata, valamint az élelmiszerboltokban található fizető automaták használata javasolt.

A számlafizetés további lehetőségei: ATM-bankautomata, közvetlen beszedési megbízás, internet vagy banki átutalás. Az Enel banki és kereskedelmi partnereivel kapcsolatos részletek a villanyszámlán, valamint itt találhatók.

Enel Romania sajtóirodája
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.