Meglátogatták a diákokat a maroshévízi csendőrök

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Május 26- án a maroshévízi csendőrök Ana Truta pszichológus és a „Kemény János” gimnázium vezetősége meghívásának tettek eleget.

Mint általában, most is szívesen mentek a gyerekekkel beszélgetni a csendőrség hatásköréről és az ezt szabályozó törvényes előírásokról. Nyitott szívű V., VIII., X. és XII.- es diákok fogadták őket. Beszélgetőpartnerük Eleodor Truta kapitány bemutatta a csendőrség felszerelését és a fiatalok kreativitását próbára tevő játékra hívta őket.

A találkozók célja az észlelt információs hiányosságok pótlása. A gyerekek biztonsága elsődleges számunkra és felvilágosítva őket a törvényes előírásokról és ezek megszegésének következményeiről elérhetjük célunkat.

Ezúton is köszönjük Ana Truta asszonynak és az iskola vezetőségének a meghívást, amellyel kifejezték, hogy párbeszéd partnereket látnak bennünk.

Szívesen teszünk eleget hasonló meghívásoknak, mert sokkal egyszerűbb és gyümölcsözőbb felvilágosítást adni a tetteink következményeiről, mint a korrekciós eljárásokat alkalmazni.

Közszolgálati és Információs Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy