Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei katonai tűzoltók küldetései

Illusztráció

 

Az elmúlt két nap leforgása alatt a SMURD mentős személyzete 20 személynek nyújtott elsősegélyt, köztük egy gyereknek is, aki a sípályán sérült meg. Minden téli sportot gyakorlót arra kérünk, legyen óvatos.

Ugyancsak tegnap, az Országos Meteorológiai Szolgálat szélre vonatkozó sárga jelzésű figyelmeztetést adott ki megyénkre, de a rossz időjárási jelenségek kapcsán nem regisztráltak különösebb eseményeket.

Ugyanakkor ma reggel megyei szinten két, ködre vonatkozó sárga időjárási figyelmeztetést adtak ki. A lakosság életét és egészségét veszélyeztető helyzetek elkerülése érdekében emlékeztetjük az ebben az időszakban útnak indulókat, hogy tájékozódjanak az útvonalakról, amelyeket be kell járniuk, kövessék a hatóságok ajánlásait és kerüljék a nehezen megközelíthető utakat. Az utazás megkezdése előtt győződjön meg arról is, hogy az autó fűtési rendszere működik-e, és hogy a jármű megfelelően felszerelt-e a téli útviszonyokra. Információ a vészhelyzetek esetén történő viselkedésről vagy egyéb hasznos adatok a https://fiipregatit.ro/ országos platformon vagy a DSU alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az AppStore- ból.

Információs és közszolgálati osztály
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük