Nyugdíjazás és előléptetés a Gyergyószentmiklósi csendőrségen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dan Iamandi alezredes főfelügyelő és Radu Marcel Blaga őrnagy az alakulat parancsnokának jelenlétében,a 4-es számú Gyergyószentmiklósi Csendőralakulat tagjainak részvételével ünnepélyes összejövetelre került sor 3 bajtársuk tiszteletére,akik jóban- rosszban együtt voltak.

Két tisztet és egy altisztet ünnepeltek,nyugdíjazásuk illetve előléptetésük alkalmából.

Munkája eredményeként,a haza és a Román csendőrség iránt tanúsított hűségéért,valamint a NATO Resolute Support-ban kifejtett mentoráló tevékenységéért Rodica Maricica Mazilu kapitányt kooptálták a parancsnoki csapatba.Rodica Maricica Mazilu az Afganisztán újjáépítését szolgáló nemzetközi csapat három női csendőrtisztjének egyike.

Több mint két évtized után,amelyek a hargitai csendőrök mentorálásával és felkészítésével teltek el,Stefan Candrea ezredes(r)úgy döntött hogy szegre akasztja a marsallbotot.És habár ideje nagyrészét az egyenruhások képzésével töltötte, az alakulat parancsnoki tisztségét is betöltötte az idők folyamán.

Húsz év sikeres,a Gyergyói csendőrség és a város szolgálatában eltöltött szívós munka után,Ionel Cafingiu főtörzsőrmester úgy döntött,hogy itt az ideje élvezni munkája gyümölcsét és ezentúl mint tartalékos legyen a bajtársak mellett.

A bajtársak egészséget,munkabírást és boldog nyugdíjas éveket kívántak az ünnepelteknek.

Közszolgálati és Információs Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy